Vijf Elementen

Nine Star Ki

Iedereen is geboren op een ander moment en dit zegt iets over jouw karakter. Zo heeft iedereen bij de geboorte gekozen voor drie elementen. Deze drie elementen zeggen iets over jouw missie hier op aarde en hoe jij om gaat met situaties in het dagelijks leven. Ieder element heeft hierin zijn eigen krachten en valkuilen. Wat ga jij betekenen voor ons?

Voeding

Voeding is een hele belangrijke bron van energie voor je lichaam, zonder de juiste voeding kan je niet volledig opladen. Zo zie je bijvoorbeeld vaak dat je na het eten van een vette of slechte hap snel weer honger hebt of je een piek aan energie hebt en snel weer inzakt. Vijf elementen voeding geeft je hierin inzicht en geeft je een leidraad hoe je jouw voeding kan bereiden zodat het wat bijdraagt aan je energiehuishouding. Zo leer je dat bij elk element een bepaalde smaak hoort, een orgaan en je bepaalde elementen kan activeren zodat je een disbalans in je lichaam kan oplossen.

Detoxen

In het eten van de supermarkt zitten veel suikers en andere troep. Hoe goed je ook op let onverwachts krijg je toch meer binnen dan je denkt. Zo nu en dan is het goed om dit op te schonen door middel van detox. Dit kan je zelf thuis doen of je kan hulp zoeken door middel van een reis. Naast het opschonen van je lichaam, is een detox (reis) ook goed voor het doorbreken van patronen en blokkades en krijg je snel mooie inzichten.

Feng Shui

Alles is energie, zo ook jouw huis! Een plattegrond van het huis zegt veel over zijn bewoners. Wellicht zit je ergens wel erg graag of voel je jezelf niet fijn als je op de bank zit. Feng Shui geeft je inzichten hoe dit komt, maar advies over hoe je dit op kan lossen. Wat zijn jouw thema’s volgens jouw huis plattegrond en kom jij er wel tot rust?

Feng Shui in de tuin

Jouw huis zegt iets over de bewoners, maar ook je omgeving of te wel je tuin zegt iets over de energie waarin je dagelijks leeft. Het hele jaar door is dit van belang! In zomer als je daar wat vaker zal verblijven, maar zeker ook in de winter als je naar je tuin zal kijken vanuit huis. Beide kunnen bij dragen aan een energievoller leven!

Volgende Pagina