Vijf Elementen

Systemisch Werken

Iedereen is onderdeel van vele verschillende systemen in zijn leven. Elk systeem betekend iets voor jouw en geeft je onbewust ballast mee. Zo ben je onderdeel van het systeem van je ouders, heb je jouw eigen systeem en heb je het aardse systeem. Deze systemen zijn heel waardevol en geven jou informatie, echter ook ballast die jou kunnen hinderen in het dagelijkse leven. Deze ballast kan je opschonen door middel van het systemisch werken.

Ademhaling

Een tweede belangrijke levensbron naast voeding is je ademhaling. De zuurstof in je adem zorgt voor jouw lichaam op meerdere manieren. In het huidige leven staat er veel druk en stress op jouw als persoon, vaak gaan mensen hierdoor verkeerd ademen en haal je minder zuurstof binnen. Vaak raken mensen hierdoor overbelast en kan je minder makkelijk los laten. Naast voeding is dit een belangrijke om goed bij te houden.

Geuren en Kleuren

Geuren en kleuren zijn voor veel dingen in te zetten. Zo zal je kleuren veel gebruiken met het inrichten van je huis (Feng Shui) maar ook het dragen van gekleurde kleding doet iets met je. Kijk eens kritisch naar je kast, welke kleur komt wel erg vaak voor en welke helemaal niet? Zoals hierboven genoemd doet ademhaling heel veel voor je systeem, het is dan ook niet gek dat als je geuren gaat toepassen dit ook wat met je systeem doet! Wist je bijvoorbeeld dat je met Salie en Roos je huis kan reinigen van ongewilde energie├źn?

Chakra en Aura

De chakra en aura is de verbinding tussen het zichtbare (je lichaam) en het onzichtbare (het universum). Hoe mooi is het als deze twee mechanismes samen werken! Echter door het dagelijkse leven kan er nogal eens wat fout gaan, zo raken we bijvoorbeeld afgeleid van ons pad of laten we ons leiden door westerse overtuigingen/motieven zoals geld. Om weer evenwicht te krijgen in dit systeem en weer op het juiste pad te komen, kan je jouw chakra en aura helen.

Vijf Elementen Collega’s

Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten en heeft zijn eigen missie hier op aarde. Zoals ik je graag kan helpen met fotografie, zo kunnen mijn collega’s jouw weer verder helpen met hun specialiteiten. Hieronder volgt een kleine lijst met vijf elementen collega’s die jou graag verder helpen!

Barada (Opleidingen en Coaching)
Barada Spirituele reizen(Vijf Elementen Detox Reis)