Elements on the Wall

Iedereen mens is uniek, net als ieder zijn passie en levenspad. Dit geld ook voor ieder zijn huis en ieder zijn bedrijf. Waarom dan ook niet de inrichting van jouw pand of woning? Wie wil dat nu niet?

Mocht je voor een vijf elementen reeks gaan, dan ga ik speciaal voor jouw aan de slag om een op maat gemaakte vijf elementen reeks te maken, die speciaal gericht is op jou (en je bedrijf of huis)! Maak je leven nu compleet met de vijf elementen. De vijf elementen is op meerdere manieren in je leven toe te passen. Voeding, huisinrichting, tuininrichting, coaching en nu dus ook via fotografie!

Nieuwsgierig geworden naar de vijf elementen en wat ik voor jou kan betekenen, kijk dan linksboven in het menu verder voor de mogelijkheden en voorbeelden!

Met Elements on the Walls maak je jouw inrichting uniek!

Vijf Elementen Fotograaf

In 2016 ben ik zelf (via Barada) in contact gekomen met de vijf elementen. Ik ben toen begonnen met het vijf elementen voeding, na dat ik merkte dat het een krachtige en mooie systeem zijn vruchten af wierp ben ik steeds verder in de vijf elementen leer gedoken en heb ik inmiddels meerdere opleidingen hierin mogen volgen, waaronder Feng Shui, Systemisch Werken en Nine Star Ki. Na mijzelf op persoonlijk vlak hierop te hebben ontwikkeld, wilde ik het graag binnen mijn bedrijf ook gaan implementeren. Ik ging aan de slag als vijf elementen fotograaf en zo ontstond al snel Elements on the Walls!

Wat kan ik als vijf elementen fotograaf voor jouw betekenen?

Of je nu nieuw bent met de vijf elementen leer of juist al meerdere opleidingen hierin hebt gevolgd. Ik kan jouw helpen met het implementeren van de vijf elementen leer in jouw leven en/of bedrijf door middel van fotografie! Ik ga speciaal voor jou aan de slag en maak een fotoreportage voor jouw op maat. Speciaal gericht op jouw leven en/of bedrijf voor in jouw woning of bedrijfspand! Elke serie is hierdoor uniek en een echte eye catcher binnen jouw pand! Wil je wat inspiratie op doen of zien wat ik voor jouw kan maken, kijk dan snel bij mijn portfolio voor meer informatie! Uiteraard ben je ook altijd welkom om contact op te nemen om te kijken wat ik voor jouw kan doen!