K de Pater Fotografie

Welkom op mijn site! Fijn dat je de tijd neemt, om mij beter te leren kennen en mijn werk wil bekijken. Mijn naam is Kimberly de Pater, ik woon in Tuil samen met mijn vriend en twee katten. Ik ben altijd al een manusje van alles geweest en heb een brede interesse in de wereld en zo ook in fotografie. Ik vind het erg leuk en een uitdaging om nieuwe dingen te proberen. Ik hou van experimenteren en mijzelf vernieuwen. Dit is dan ook wel terug te zien in mijn portfolio, deze is erg divers! Wel heb ik twee passies, die ik op mijn pagina dan ook heb uitgelicht, namelijk Vijf Elementen Bedrijfs- en Huis Aankleding en Sportfotografie.

 

 

Waar komen deze twee passies vandaan en wat betekend dat voor jou?

Ik ben zelf jarenlang actief geweest als topsporter in de waterpolo, ik heb in het Nederlandse (Jeugd) Team gezeten en heb tien jaar eredivisie gespeeld. Als sporter weet ik dan als geen ander wat voor emoties er gepaard gaan met de voorbereidingen, de wedstrijden, prestaties en de resultaten. Deze emoties vind ik belangrijk om vast te leggen en te laten zien aan de wereld. Soms is dit vreugde en soms is dit teleurstelling of verdriet. Voor mij is emotie, de basis van alle sporten. In mijn fotografie ga ik hier dan ook altijd naar op zoek en kom ik het liefste zo dicht mogelijk bij de sporter, zonder dat ik ze afleid. Mijn persoonlijke touch is verrassend, creatief en zoals je dat van een sporter mag verwachten altijd op het hoogste niveau!

Mijn tweede passie is vijf elementen fotografie. Ik ben in 2016 voor het eerst in contact gekomen met vijf elementen en heb mijzelf sindsdien hierin ontwikkeld op persoonlijk vlak en inmiddels ook met mijn bedrijf. Ik maak namelijk unieke en op maat gemaakte vijf elementen reeksen voor thuis aan de muur of voor een mooie plek in jouw kantoor/bedrijfpand. Jouw serie zal dus nooit bij iemand anders aan de muur hangen!  Het is altijd een serie van vijf foto’s die dus vijf elementen rond is. Op deze manier ondersteun ik door middel van fotografie jouw huis of je bedrijf en jezelf door middel van de vijf elementen. De series zijn net als de wereld heel divers en ik zorg dat het altijd van toepassing is op jou!

Naast deze twee passies heb ik nog meer interesses en ontwikkel ik mijzelf zeer zeker ook op fotografie gebied op deze interesses. Zo ben ik ook veel op reis, in binnen en buitenland en ben ik veel in de natuur te vinden. Ik vind het namelijk heerlijk om te wandelen met niets anders dan dieren en natuur om je heen, zo ver mogelijk van al de drukte van het dagelijkse leven vandaan. Even terug naar de basics! Tijdens deze reizen ontbreekt mijn camera uiteraard niet en leg ik graag de wonderen van de wereld op de gevoelige plaat. Waarbij mijn persoonlijke touch toch wel is om de natuur in al zijn rust en eenvoud neer te zetten.

Als laatste maar zeker niet het minste ben ik gek op (huis)dieren, of ze nu van mijzelf zijn of een ander. Zeker met huisdieren vind ik het leuk om ze in hun eigen omgeving neer te zetten, waar hij zich fijn en op zijn gemak voelt. Ze zijn namelijk een onderdeel van het gezin en mogen niet vergeten worden! Ze zijn vaak zoveel jaren bij jou en groeien mee op en worden oud in het gezin en gemist als ze er niet meer zijn! Hoe mooi is het dan, dat je nog wel die tastbare herinnering hebt in de vorm van een mooie foto!

Open, Divers, Zorgzaam en Betrouwbaar!

Wil jij geholpen worden aan een mooie sportfoto, wil je jouw pand ingericht hebben met foto’s of heb je een andere vraag?
Geen probleem! Ik help jouw graag verder op een persoonlijke manier.

Zie jij een match en wil je meer weten?!

Let’s Connect